Kolbe Mihály festőművész és a Mohácsi Csatatéri Emléktemplom örökségvédői

Mohácsi Örökségvédők

Mohácsi Örökségvédők

Nyilvános fórum lesz augusztus 6.-án

2018. augusztus 01. - Mohácsi Örökségvédők

LAKOSSÁGI FÓRUM INFORMÁCIÓ
Nyilvános fórum a Fogadalmi templom felújítási tervezetéről

Nyilvános fórumon ismertetik a pályázati anyag készítői a Fogadalmi Templom legújabb felújítási és átalakítási koncepcióját. 

Időpont: 2018. augusztus 6. hétfő, 18:00 óra

Helyszín: Fogadalmi templom, Mohács, Széchenyi tér

Jöjjön el mindenki akit érdekel az új elképzelés!
Segítsük véleményekkel, javaslatokkal a terv eredményes megvalósulását!
Legyünk sokan azok, akik fontosnak tartják a szószék és a kupola üvegablakainak a megmaradását, és nem szeretné a templom oltárának áthelyezését!

Mi ott leszünk!

Mohácsi Örökségvédők3kep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mohacsiak.blog.hu/api/trackback/id/tr8614156615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csordás László 2019.08.29. 11:08:11

Tekintettel az eddigi eseményekre, de különösen a 7 év múlva esedékes 500. évfordulóra, haladéktalanul meg kell alapítani a Mohács 1526.Örökségvédő baráti kört.Találkozóra hívok mindenkit, aki úgy érzi, köze van a város múltjához , jelenéhez és jövőjéhez.Minden hívő és nem aktív templomjáró mohácsi polgárt hívok szeptember 6.-án pénteken a Búsó udvar éttermébe egy első találkozóra, hogy megállapíthassuk, van e érdeklődése a városunk felelős polgárainak az örökségvédő kör, majd később egyesület megalapítására. Mint tapasztaljuk, a fogadalmi emléktemplom felújítása megkezdődött. Csak létrehozott, bejegyzett szervezetként tudunk kérdezni, állásfoglalást kérni, javaslatot tenni, egyáltalán részt venni azokban a városunkat érintő feladatokban, amelyek mint látjuk , a csata kapcsán máris megindultak.
Rajtunk múlik hogy részesei leszünk a felkészülésnek, vagy tétlen nézői a mások , idegenek által városunkban megjelenő vállalkozásoknak. Nem csak a fogadalmi emléktemplomról van szó, hanem valamennyi olyan épített , állított épületről, emlékműről ami a városunkban megtalálható.A szellemi és kulturális hagyaték is része az örökségnek, mi pedig egyre gazdagabbak vagyunk ezekből is. Szeretnénk ha mindennek lenne felelős, odaadó gazdája saját megelégedésünkre és városunk lakossága örömére.
süti beállítások módosítása